De Trans Makeover van Electra

Electra's Bericht

Ik heb van vroeg af aan het geluk gehad het ontstaan van Transmakeover te kunnen meemaken. Als crossdresser ben ik al lang bezig met gender en genderbeleving. Je goed voelen in je eigen huid vind ik daarom enorm belangrijk. Wat is persoonlijker en belangrijker dan je goed voelen in je eigen lijf en hoofd? Helaas zijn er veel van ons die het toch net anders hadden gehad en dat we voelen dat hoe men ons ziet niet overeenkomt met wie wij zijn of wat wij willen uitstralen.

Het is enorm dapper en knap als je er dan toch voor uitkomt om wie je bent te willen ervaren en laten zien. Het is daarom best eng, maar ook spannend! Het is wat mij betreft een kwetsbaar en speciaal moment. Het is voor mij een van de belangrijkste redenen dat ik Transmakeover hoog heb zitten en zou aanbevelen.

Lux en Loren hebben allebei ervaring met MtF en FtM genderbenden. Ze weten allebei uit ervaring hoe speciaal een transformatie is, en dat is uniek. Je krijgt in een transformatie ook echt het gevoel dat er met zorg wordt omgegaan met wie je bent als een persoon. Het vindt plaats op een prachtige locatie waar je je ook snel welkom voelt.

Lux is ook enorm benaderbaar, ik voelde gelijk alsof er voor mij gezorgd werd. Normaal gesproken doe ik dat zelf voor anderen! Ze kijkt niet naar de klok maar ziet jou als mens en heeft respect voor het transformatieproces. Met veel humor ook! De foto’s zijn vanwege de samenwerking van Lux en Loren ook echt geweldig. Ik deel ze nog steeds vaak.

Toen ik de eerste keer terugkwam van TransMakeover had ik een enorme glimlach op mijn gezicht. Ik had nooit kunnen verwachten hoe mooi ik wel niet kon worden als meisje.