Johnny and Loren crossdressing couple

Over Lux/Johnny en Laurens/Loren:

Home » Over Trans Makeover » Over Lux/Johnny en Laurens/Loren:

Estimated reading time: 0 minuten

Lux en Laurens zijn er allebei trots op zich te identificeren als genderfluïde individuen. Hoewel ze zich vaak presenteren als hun cis zelf, hebben ze troost en geluk gevonden in het omarmen van beide aspecten van hun genderidentiteit. Tijdens hun jongere jaren overwogen ze beide transitie, maar realiseerden zich uiteindelijk dat ze zich volledig konden uiten als zowel man als vrouw.

Zowel Lux als Laurens hebben een passie voor crossdressing, die MtF- en FtM-transformaties omvat. Op basis van hun persoonlijke ervaringen richtten ze samen Trans Makeover en Trans Academy die zich toeleggen op de kunst van transformatie.

Lux heeft een indrukwekkende achtergrond in de mode, ze heeft gewerkt als Fashion Week ontwerper en nam genderfluïde, trans- en travestiemodellen op in haar catwalkshow. Ze heeft ook gestyled voor televisieprogramma’s, muziekvideo’s en spraakmakende evenementen zoals de MTV Awards.

Lux groeide op als een tomboy in een conservatief gezin van Jehovah’s Getuigen en had aanvankelijk moeite om haar genderidentiteit te onderzoeken. Toen ze zich echter losmaakte van deze beperkingen, verdiepte ze zich in de wereld van transformatie en verbeterde ze haar vaardigheden in zowel natuurlijke als extremere make-upstijlen. Lux’s ervaring als ontwerper en haar kennis van psychologie versterken haar vermogen om klanten te begeleiden bij hun transformatieve make-overs.

Laurens/Loren ontdekten al vroeg hun vrouwelijke kant en begonnen geleidelijk aan dit aspect van hun identiteit te verkennen. Een andere van hun passies is fotografie, dat is geëvolueerd van een hobby naar een professionele carrière. Naast een getalenteerde fotograaf is Laurens/Loren ook een IT-professional.

Toen Lux en Laurens elkaar kruisten, ontdekten ze de perfecte synergie van hun vaardigheden en passies. Hun gedeelde missie is om anderen te helpen hun andere kant te omarmen of zelfs hun ware zelf te onthullen door de transformerende kracht van make-overs en zelfexpressie.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts