De kunst van Lux in handgemaakte mode, juwelen en accessoires

Home » Blog » Over Trans Makeover » De kunst van Lux in handgemaakte mode, juwelen en accessoires

Estimated reading time: 0 minuten

Introductie

Bij TransMakeover zit onze toewijding aan transformatie en zelfexpressie diep ingebakken in alles wat we doen. Dit ethos wordt belichaamd door de veelzijdige talenten van onze medeoprichter, Lux, ook bekend als Johnny. Naast haar rol bij TransMakeover, heeft Lux bekendheid verworven als mode-ontwerpster. Ze creëert stukken die luxe en uniciteit uitstralen en haar werk siert platforms zoals de rode loper van de MTV Awards en National Geographic Channel.

Fashion Week

Lux’ ontwerpfilosofie staat voor diversiteit en zelfexpressie. Haar Fashion Week Spring/Summer ’22 collectie, gemaakt voor haar modemerk Elegant Curiosities, illustreert dit ethos perfect. De collectie modellen bestond oa uit genderfluid, transgender vrouwen en crossdressing modellen, die hun vrouwelijkheid duidelijk lieten zien terwijl ze Lux’s unieke ontwerpen droegen op de catwalk en tijdens fotoshoots

Luxueus vakmanschap

Elk stuk dat Lux creëert wordt meer dan alleen kleding of een accessoire. Het zijn kunstwerken, doordrenkt met een rijke mix van historische onderdelen, 24k handvergulde en verzilverde details, edelstenen, zoetwaterparels, sterling zilver en 14k goud. Het resultaat is niet zomaar een kledingstuk of een accessoire, maar een stuk draagbare kunst, elk met zijn eigen unieke verhaal en inspiratie.

@licka_lolly wearing hand made fashion by Elegant Curiosities.

Fashion & Couture

Lux’s bijdragen aan de modewereld zijn een bewijs van haar talent, creativiteit en inzet voor zelfexpressie. Deze kwaliteiten schijnen niet alleen door in haar werk met Elegant Curiosities, maar spelen ook een centrale rol in haar werk bij TransMakeover. Hoewel onze cliënten misschien niet Lux’s couture ontwerpen dragen, is haar begrip van stijl, comfort en individuele expressie van grote invloed op onze benadering van persoonlijke transformatie.

Ontdek de kunstzinnigheid van Lux’s ontwerpen bij Elegant Curiosities, en ervaar haar toewijding aan transformatie en zelfexpressie bij TransMakeover. Ongeacht waar je haar werk tegenkomt, Lux’s ontwerpen zullen je zeker inspireren en kracht geven.

Lux haar handgemaakte mode op de catwalk getoond op Vogue.

Boek vandaag nog een TransMakeover-sessie om een transformatie te ervaren die uniek is afgestemd op jouw stijl en comfort. Onze make-overs gaan niet alleen over verandering aan de buitenkant, maar ook over het vieren en tot uitdrukking brengen van je innerlijk.

Op zoek naar intensievere coaching en begeleiding? Schrijf je in voor onze Trans Academy voor een uitgebreid, persoonlijk coachingsplan dat verder gaat dan make-up en styling. Van huidverzorgingsroutines en hairstyling tot gedragscoaching en mentale gezondheidsondersteuning, Trans Academy biedt een holistische aanpak om je vrouwelijkheid te omarmen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts