Behind The Lens: Art of Photography & Retouching at TransMakeover

Home » Over Trans Makeover » Behind The Lens: Art of Photography & Retouching at TransMakeover

Estimated reading time: 0 minutes

Bij TransMakeover geloven we dat ieders transformatiereis met de grootste zorg en precisie moet worden gedocumenteerd. Dit geloof ligt ten grondslag aan onze benadering van fotografie, geleid door onze medeoprichter Laurens. Laurens’ fotografische vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van de TransMakeover ervaring. Met oog voor detail en een talent voor het vastleggen van de essentie van transformatie.

Fotografie voor transformatie en ontwerp

Laurens heeft zijn fotografie-expertise niet alleen ingezet voor TransMakeover maar ook voor Elegant Curiosities, door de ontwerpen in hun meest levendige en expressieve vorm vast te leggen. Compositie, belichting en perspectief hebben geholpen om de unieke ontwerpen in het best mogelijke licht te zetten.

Het retoucheerproces

Na een fotoshoot gebruikt Laurens Adobe Lightroom Classic om de beste beelden te vergelijken, te beoordelen en te selecteren. Vervolgens gebruikt hij de professionele software Adobe Photoshop voor het zorgvuldige retoucheerproces, zodat elke foto de transformatie van de klant versterkt en trouw blijft. Dit is een van de redenen waarom wij geen gezichtsfilters gebruiken zoals veel fotografen en visagisten die gebruiken. Wij delen uw uiteindelijke geretoucheerde beelden via een One Drive map.

Professionele uitrusting en lenzen

TransMakeover gebruikt alleen de beste apparatuur om uw transformatie vast te leggen. De opstelling omvat de nieuwste Sony A7 full-frame modellen en draagbare Godox high-speed sync flitsers, met verschillende vermogens voor verschillende opname-omstandigheden. Onze studio is uitgerust met verschillende beautysoftboxen, backdrops en rekwisieten. Hierdoor kunnen we een verscheidenheid aan stijlen en stemmingen creëren.

De collectie lenzen van Trans Makeover is al even divers. Ten eerste is de 50mm f/1.4 lens perfect voor portretfoto’s, met een geringe scherptediepte die de achtergrond prachtig vervaagt. De 85mm f/1.4 lens is ideaal voor headshots en portretten, met prachtige bokeh-effecten. Het 135 mm f/1.8-objectief is uitstekend geschikt om details vast te leggen en een filmisch gevoel aan de foto’s toe te voegen. Ten vierde is ons assortiment f/2.8 zoomlenzen veelzijdig en zeer geschikt voor diverse opnamescenario’s. Voor een uniek perspectief gebruiken we ook een fisheye-objectief, dat een brede, halfronde blik op de wereld biedt.

Achter de schermen: Laurens die buiten foto's maakt van Victoria.

Fotografie bij Trans Makeover

Een fotograaf maakt geen foto; hij creëert een blijvende herinnering.

De kunst van fotografie is meer dan alleen op een knop klikken; het gaat om het vastleggen van een moment, een gevoel, een transformatie. Wees ervan verzekerd dat uw reis bij Trans Makeover prachtig wordt gedocumenteerd met Laurens achter de lens, waardoor uw transformatie ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering wordt.

Model Giselle Devereaux Iman draagt de look "Retro but Relevant".

Kom bij ons voor een Trans Makeover

Ontketen je transformatie en laat ons de prachtige reis vastleggen met onze professionele fotografie en retoucheerdiensten. Bij TransMakeover zijn we toegewijd om van jouw transformatie een onvergetelijke ervaring te maken, een die uniek is afgestemd op jouw stijl, comfort en individualiteit.

Klaar om te beginnen aan uw eigen reis van transformatie? Boek vandaag nog een Trans Makeover sessie en laat ons deskundige team u door elke stap begeleiden, zodat u zich tijdens het hele proces zelfverzekerd en stralend voelt. Uw transformatie wordt prachtig gedocumenteerd, waardoor het een onvergetelijke herinnering wordt die u voor altijd kunt koesteren.

Op zoek naar intensievere coaching en begeleiding? Schrijf je dan in voor onze Trans Academy. Wij bieden een uitgebreid, gepersonaliseerd coachingsplan dat verder gaat dan make-up en styling. Van huidverzorgingsroutines en hairstyling tot gedragscoaching en mentale gezondheidsondersteuning, Trans Academy biedt een aanpak voor het omarmen en uiten van je vrouwelijkheid.

Welk pad je ook kiest, wij zijn er om je te ondersteunen. Begin je reis vandaag nog met ons en ervaar de kracht van transformatie.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts