A screenshot of the banner from Pride Month Rotterdam website

Pride Month vieren in bruisend Rotterdam

Home » Nieuws » Pride Month vieren in bruisend Rotterdam

Estimated reading time: 0 minuten

Rotterdam Pride Month verkennen

Het is bijna juni en het is Pride Month! Steden wereldwijd vieren het met stijl. Onze focus? De bruisende stad Rotterdam. Van 1 tot 11 juni staat Rotterdam Pride centraal. De stad verandert in een regenboogspektakel en viert haar 10-jarig bestaan. Bereid je voor op een feest van LGBTQIA+ emancipatie, gelijkheid en acceptatie.

Wat kun je verwachten? Een reeks pride talks, community events, en meer wachten op je.

Belangrijke gebeurtenissen

De officiële opening, ‘Pride is een protest’, zet de toon. Deze vindt plaats op Rotterdam Centraal op 2 juni. De Pride March en het Rotterdam Pride Festival volgen op 3 juni. Dit zijn de niet te missen hoogtepunten.

Rotterdam Pride Month Header.

Ben je klaar voor iets anders? Probeer de Drag Brunch. Of doe mee aan de Board Game Night voor statushouders. Je vindt er voor ieder wat wils (op de Rotterdam Pride agenda).

Verbeter je Pride Month ervaring met TransMakeover

Terwijl je geniet van de Rotterdamse festiviteiten, waarom maak je jouw Pride Month niet nog gedenkwaardiger? TransMakeover is er voor jou.

Wat is Trans Makeover

TransMakeover biedt een empowerment makeover service. Het is geschikt voor zowel man-naar-vrouw als vrouw-naar-man transformaties. Maar het is meer dan een verandering van uiterlijk. Het gaat over het ervaren van de gevoelens die ermee gepaard gaan.

Je kunt verschillende stijlen uit hun garderobe verkennen of je eigen kleding meenemen. TransMakeover zorgt voor een unieke, persoonlijke ervaring. Hun ‘gezichtsfiltervrije’ aanpak zorgt voor een echte weerspiegeling van jou.

Wat is inbegrepen?

Jouw TransMakeover ervaring is uitgebreid. Het omvat drie verschillende looks, make-up, haar en kleding. Een professionele fotoshoot hoort er ook bij. En vergeet de heerlijke lunch niet. Dit alles gebeurt in 4 tot 4,5 uur. Een week later ontvang je via e-mail professioneel geretoucheerde foto’s en video’s.

Maak je move

Wacht niet. Maak deze Pride Month onvergetelijk. Boek vandaag nog je make-over bij TransMakeover. Laat je ware zelf stralen. Bekijk hier onze Makeover service om je boeking te maken.

Vier je identiteit, omarm je transformatie en laten we van Pride Month 2023 de beste tot nu toe maken!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts