Credit card with rainbow colors, displaying the range of payment methods we accept at Trans Makeover for Transformation bookings.

Trans Makeover breidt betaalmogelijkheden uit: Kaarten, Apple Pay, cadeaupakketten en meer!

Home » Nieuws » Trans Makeover breidt betaalmogelijkheden uit: Kaarten, Apple Pay, cadeaupakketten en meer!

Estimated reading time: 0 minuten

Credit/Debit cards & Apple Pay

Trans Makeover zoekt voortdurend naar manieren om je ervaring met ons te verbeteren, en daarom zijn we blij om onze uitgebreide betalingsmogelijkheden aan te kondigen. We begrijpen dat handige en veilige betaalmethoden essentieel zijn in het huidige digitale tijdperk. Voor een soepel en flexibel transactieproces accepteren wij nu creditcards, betaalpassen en Apple Pay. Dit komt tegemoet aan onze internationale klanten die de voorkeur geven aan het gemak en de veiligheid van kaarttransacties.

PayPal

Als je liever PayPal gebruikt, hebben we ook voor jou gezorgd. Hoewel voor deze methode extra kosten in rekening kunnen worden gebracht, accepteren we PayPal-betalingen op verzoek. Houd er rekening mee dat dezelfde top-notch veiligheid geldt voor alle betalingsopties, dus je kunt je zeker en veilig voelen, welke je ook kiest.

Makeover Gift Card

Bovendien kunt je nu het geschenk van transformatie delen met je dierbaren of iemand ondersteunen in zijn of haar reis. We introduceren geschenkpakketten waarmee je een makeover-ervaring kunt schenken aan een vriend(in) of aan iemand die een transformatie wil meemaken maar moeite heeft met de kosten.

Contacteer voor een cadeaubon

Trans Makeover betaal methoden

Door ons bereik uit te breiden, accepteren we ook de volgende betaalmethoden op basis van geografische locatie:

  • iDeal: Deze methode wordt veel gebruikt in Nederland.
  • Bancontact: Een populaire betaalmethode in België.
  • KBC/CBC Betalingsknop: Dit is voor onze klanten in België.
  • Belfius Direct Net: Dit is ook voor onze Belgische klanten.
  • Giropay: Voor onze klanten in Duitsland is dit een voorkeursmethode.
  • EPS: Een in Oostenrijk gebruikte elektronische betalingsmethode.
  • SEPA-overschrijving: Voor onze klanten binnen het Gemeenschappelijk Eurobetalingsgebied aanvaarden wij betalingen via SEPA-overschrijving.
  • Paypal: op aanvraag.
  • Nieuw: Credit/debit cards
  • Nieuw: Apple Pay

Bij Trans Makeover streven we ernaar om het boeken van uw transformatie zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Dus of je jezelf nu trakteert op een sessie of het cadeau doet aan iemand anders. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende betalingsmogelijkheden.

Creditcard met regenboogkleuren, die het scala aan betalingsmethoden weergeeft dat we bij Trans Makeover voor Transformatie boekingen accepteren.

Vergeet niet dat je reis naar zelfexpressie soepel en gemakkelijk moet verlopen, en dat geldt ook voor het betalingsproces. Boek vandaag nog uw make-over en ervaar het gemak en de flexibiliteit van onze nieuwe betalingsmogelijkheden!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts