Diensten

Je vrouwelijke kant ontplooien 

Bij TransMakeover en Trans Academy bieden we een uniek scala aan diensten die zijn ontworpen om je te helpen je vrouwelijke kant te verkennen, uit te drukken en te omarmen. Of je nu geïnteresseerd bent in crossdressing, transitie, of gewoon nieuwsgierig bent naar het aanboren van je vrouwelijke energie, onze persoonlijke coaching sessies en transformatieve make-overs zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op je reis.

Trans Makeover in Capelle aan den IJssel

Trans Makeover nodigt je uit om in een wereld te stappen waarin jij je vrouwelijkheid echt tot uitdrukking kunt brengen. Onze gepersonaliseerde transformatie sessies zijn een uitgebreide ervaring, te beginnen met een gedetailleerd consult om je wensen te begrijpen, gevolgd door deskundige make-up applicatie, hairstyling, en outfit selectie uit onze uitgebreide garderobe. De sessie wordt afgesloten met een professionele fotoshoot, waarbij jouw transformatie wordt vastgelegd in prachtige beelden van hoge kwaliteit.

TransMakeover Anywhere: Jouw plaats, jouw tempo

Onze nieuwe service “TransMakeover Anywhere” verruimt de grenzen van transformatie en brengt onze deskundige make-overs naar een locatie van jou keuze, zodat jij je transformatie kunt ervaren in het comfort en de privacy van de door jou gekozen omgeving. Van gepersonaliseerde kledingselectie tot meerdaagse transformatie ervaringen, we staan klaar om onze diensten aan te passen aan jou unieke behoeften.

Trans Academy Persoonlijke Coaching

De Trans Academy is ons speciale coachingsplatform, dat een reeks diensten aanbiedt om je te begeleiden en te ondersteunen bij je ontdekkingstocht naar vrouwelijkheid. Onze coaching sessies zijn gepersonaliseerd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en kunnen betrekking hebben op gebieden zoals:

lessen in make-up en styling
Begeleiding bij beweging, gedrag en lopen op hakken
Haarstyling en pruiken
Hand- en nagelverzorging, inclusief het lakken van je nagels
Scheerinstructies
Huidverzorgingsroutines
Wenkbrauwen vormen
Samen winkelen verkleed als vrouw
Oorpiercing
Gelnagels aanbrengen
Geestelijke gezondheid coaching
Elke coachingsdag duurt 6 uur en kost €595. Na een online intake zullen we je coachingsplan personaliseren, zodat je reis met ons specifiek is afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Inbegrepen in het eendaagse coachingspakket is een heerlijke vrouwelijke high tea (laat het ons weten als je dieetbeperkingen hebt). Extra fotografie of video kan worden toegevoegd aan je pakket, zodat je een blijvende herinnering hebt aan je transformatie reis.

Trans Academy is gevestigd in Capelle aan den IJssel, Nederland, een prachtige omgeving voor jouw transformerende reis.

Of je nu een nieuwe fase van zelfontdekking ingaat of gewoon je vrouwelijkheid wilt uitdrukken in een veilige, ondersteunende omgeving, Trans Makeover en Trans Academy zijn er om je te helpen. Onze diensten zijn ontworpen om je kracht en inspiratie te geven en je de tools, kennis en het vertrouwen te geven om je transformatie reis te omarmen.