Bij TransMakeover is ons belangrijkste doel dat je je comfortabel, krachtig en mooi in je vel voelt, waar je ook bent. Wij geloven in het doorbreken van grenzen en het zoveel mogelijk bereiken van onze klanten. Met dit in gedachten, zijn we blij om onze nieuwe service aan te kondigen: “TransMakeover Anywhere”. Jij kunt ons nu uitnodigen voor onze deskundige make-overs op een locatie van jou keuze, met pakketten vanaf €2000.

Houd er echter rekening mee dat het plannen en uitvoeren van een dergelijke regeling maatwerk is en extra kosten met zich mee kan brengen. Deze kunnen bestaan uit reiskosten voor ons team, accommodatie indien nodig, dagvergoedingen, vervoer van apparatuur, mogelijke locatiekosten, aanvullende verzekering en mogelijke betaling van overuren. Elk van deze elementen wordt overwogen en meegenomen in de uiteindelijke offerte voor uw makeover op maat.

Vanwege logistieke beperkingen kan het voorkomen dat ons team niet in staat is om ons volledige assortiment uitrusting en kleding te vervoeren. Om ervoor te zorgen dat je toch een fantastisch aanbod heeft, bieden wij een persoonlijke winkelervaring met de klant. Zo kunnen we nauw met je samenwerken om de perfecte outfits en accessoires te selecteren die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Wij bieden ook de optie voor een meerdaagse dienst tegen een meerprijs, zodat je je transformatie-ervaring kunt uitbreiden over meerdere dagen voor een echt meeslepende ervaring.

We zijn verheugd om onze transformerende make-overs naar jou toe te brengen en nauw met je samen te werken bij het creëren van jouw unieke look. Hoewel de logistieke planning misschien meer moeite kost, maakt het resultaat – een persoonlijke make-over op maat in het comfort van de door jou gekozen locatie – het allemaal de moeite waard.

Als je geïnteresseerd bent in deze optie, neem dan contact met ons op zodat we het gesprek kunnen beginnen over het creëren van je eigen, persoonlijke TransMakeover-reis.

We zijn maar een vlucht verwijderd.