Over ons

The Trans Makeover team

Omarm je authentieke zelf met Lux & Laurens

TransMakeover is opgericht door Lux en Laurens, twee genderfluïde personen die de transformerende kracht van zelfexpressie begrijpen. Op basis van persoonlijke ervaringen en professionele expertise helpen zij u om uw geslacht uit te drukken op een manier die voor u goed voelt

Johnny / Lux

Make-up en styling

Loren / Laurens

Fotografie

Ontmoet Lux and Laurens

Lux en Laurens, de oprichters van TransMakeover, zijn meer dan alleen zakenpartners; ze zijn de belichaming van de transformerende reizen die hun cliënten maken. Zij identificeren zich als genderfluïde personen en hebben de vreugde en uitdagingen van het omgaan met genderidentiteit aan den lijve ondervonden. Hun persoonlijke reizen hebben hen tot een diepgaand inzicht gebracht: dat zij zichzelf volledig kunnen uitdrukken zonder de noodzaak van een transitie, waarbij zij zowel hun mannelijke als hun vrouwelijke identiteit omarmen.

Een passie voor transformatie

De gedeelde passie van Lux en Laurens voor crossdressing en transformaties strekt zich uit over het Male-to-Female / Man naar Vrouw (MtF) en Female-to-Male / Vrouw naar Man (FtM) spectrum. Geïnspireerd door hun persoonlijke ervaringen hebben ze Trans Makeover en Trans Academy mede opgericht, instellingen die zich toeleggen op de kunst en wetenschap van gendertransformatie.

Lux / Johnny

Lux heeft een indrukwekkende achtergrond in de modewereld: ze heeft gewerkt als Fashion Week-ontwerpster en heeft genderfluïde, trans- en crossdressing-modellen in haar shows verwerkt. Ze heeft ook gestyled voor televisieprogramma’s, muziekvideo’s en belangrijke evenementen zoals de MTV Awards. Opgroeiend als tomboy in een conservatief Jehova’s Getuigen gezin, had Lux aanvankelijk moeite om haar gender identiteit te verkennen. Toen ze echter loskwam van deze beperkingen, verdiepte ze zich in de wereld van de transformatie en verfijnde ze haar vaardigheden in zowel natuurlijke als extremere make-upstijlen. Lux’ ervaring als ontwerpster en haar kennis van de psychologie vergroten haar vermogen om klanten te begeleiden bij hun transformerende make-over.

Laurens / Loren

Laurens, ook bekend als Loren, ontdekte al op jonge leeftijd hun vrouwelijke kant. Na verloop van tijd werd deze verkenning van de identiteit een fundamenteel onderdeel van hun leven. Maar Laurens’ passies stoppen daar niet. Als getalenteerd fotograaf en IT-professional heeft Laurens hun fotografiehobby omgezet in een professionele carrière, door de transformerende reizen van hun klanten vast te leggen. Laurens’ talent voor fotografie documenteert niet alleen elke transformatie reis, maar stelt klanten ook in staat om zichzelf door een nieuwe lens te zien.

De perfecte combinatie

Toen Lux en Laurens elkaar ontmoetten, ontdekten ze een synergie van vaardigheden en passies die te krachtig was om te negeren. Ze beseften dat ze een gemeenschappelijke missie deelden: anderen helpen hun authentieke zelf te omarmen, of dat nu het onthullen van hun andere kant betekende of het verkennen van hun ware zelf door de transformerende kracht van make-overs en zelfexpressie. Behalve dat ze de perfecte combinatie waren voor Trans Makeover, vonden ze ook de liefde en zijn ze binnenkort getrouwd ❤️.

Met TransMakeover bieden Lux en Laurens een veilige, inclusieve en stimulerende ruimte voor individuen om hun genderidentiteit te verkennen en bieden ze een leidende hand bij elke stap van hun reis.

Onze reis

Het verhaal van TransMakeover begint met twee individuen die buiten de maatschappelijke normen durfden te treden om hun unieke identiteit te omarmen en te uiten. Lux en Laurens, die hun persoonlijke reis van transformatie beleefden, wilden een ruimte creëren waar anderen hetzelfde konden doen, vrij van oordeel en vol steun. En zo werd TransMakeover geboren.

Trans Makeover: Jouw reis naar zelfontdekking

TransMakeover is meer dan alleen een make-over, het is een reis van zelfontdekking en acceptatie. Lux en Laurens hebben een omgeving gecreëerd waar je veilig je genderidentiteit kunt verkennen en uiten. We bieden persoonlijke make-overs, fotoshoots, workshops en onderwijs, allemaal gericht op het versterken van je meest authentieke zelf. Ons werk gaat verder dan esthetiek. Het gaat erom u de middelen en het vertrouwen te geven om uw ware identiteit te uiten, of die nu mannelijk, vrouwelijk of ergens daartussenin is. Het gaat erom dat je je innerlijke zelf weerspiegeld ziet in je uiterlijk. Bij TransMakeover zijn we er om je bij elke stap van je reis te ondersteunen. Sluit je bij ons aan en omarm de transformerende kracht van zelfexpressie.

De transformatieruimte

Wanneer je TransMakeover binnenstapt, betreedt u een wereld gewijd aan de kunst van transformatie. Onze locatie, het gastvrije huis van Lux en Laurens, biedt de perfecte achtergrond voor uw makeover-ervaring. Elke ruimte dient een uniek doel in jou reis naar zelfontdekking.

NEWSLETTER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates.